Екскурзия до Словения - Австрия - Германия - Франция - Швейцария - Италия и Хърватия с автобус, 10 дни и 9 нощувки

Оферта №: 206 Цена от: 1 197 лв Категория: Екскурзии Държави: Словения - Австрия - Германия - Франция - Швейцария - Италия и Хърватия Дестинации: Любляна, Залцбург, Мюнхен, Нюрнберг, Хайделберг, Щутгарт, Страсбург, Баден-Баден, Гутах, Фрайбург, Колмар, Европа Парк, Цюрих, Люцерн, Верона и Загреб Дати: от 31.03.2018 до 09.04.2018 Продължителност: 10 дни / 9 нощувки Транспорт: С автобус Маршрут: София Любляна Залцбург Мюнхен Нюрнберг Хайделберг Щутгарт Страсбург Баден-Баден Гутах Фрайбург Колмар Европа Парк Цюрих Люцерн Верона и Загреб

Екскурзия до Словения - Австрия - Германия - Франция - Швейцария - Италия и Хърватия с автобус, 10 дни и 9 нощувки

 

Дати Цена Резервация
31.03.2018 1 197 лв. Резервирай

 

1 ден от екскурзията: София - Любляна

Отпътуване в 06.30 ч. от София от пл. "Ал. Невски". Транзитно пътуване през Сърбия и Хърватска. Пристигане вечерта в словенската столица Любляна. Разходка из центъра на града. Настаняване в хотел в района. Нощувка.

2 ден от екскурзията: Любляна - Залцбург

Закуска. Отпътуване за Залцбург - градът на Моцарт. Начало на туристическата програма в Залцбург: историческият център (UNESCO), крепостта Хоензалцбург, Капителплац, Резиденцплац, Моцартплац, Гетрайдегасе с къщата на Моцарт, градините на Мирабел. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден от екскурзията: Залцбург – Мюнхен - Нюнберг

Закуска. Отпътуване за Мюнхен - столицата и сърцето на провинция Бавария. Пристигане в късния следобед. Пешеходния тур из старата част на града – Площад Мариенплац, колоната на Дева Мария, сградата на старото и новото Кметство с часовника с танцуващите фигурки, църквата Свети Петър, църквата Фрауенкирхе, разходка по търговската улица Театинерщрасе. Свободно време за разходка по търговската улица Театинерщрасе. В ранния следобед отпътуване за Нюрнберг – столицата на Франкония. Пристигане и разходка по Кьонигщрасе, която отвежда до живописната стара част и главния площад Хауптмаркт. Свободно време за вечеря. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ден от екскурзията: Нюрнберг – Хайделберг - Щутгарт

Закуска. Отпътуване за Хайделберг, известен с най – стария университет в Германия. Обиколката на Хайделберг започва от Марктплац пред сградата на Кметството. Разглеждане на града, спасил се от въздушните атаки по време на Втората световна война и запазил непокътнати сгради от Средновековието и ранния Ренесанс. Посещение на замъка Хайделберг - една от най – красивите готическо – ренесансови сгради в Германия. Продължаване за Щутгарт, главен град на Вюртемберг, от който произлиза едноименната династия, управлявала обединена Германия (императори Вилхем I и Вилхем II). Жителите на областта Вюртемберг са известни като „шваби”, за които са характерни пестеливостта и пристрастеността към домашния уют. Посещение на музея Мерцедес, открит на тържествена церемония през 2006 г., лично от германския канцлер Ангела Меркел, построен в чест на най – старата в света фабрика за автомобили, основана от Карл Бенц и Готлиб Даймлер. Изложени са над 75 исторически возила, както и първият от 1885 г. мотор и първият модел Мерцедес от 1902 г. Свободно време в центъра на града за разходка и магазини. Продължаване за хотела в едно от курортните селища в подножието на Шварцвалд. Вечеря. Нощувка.

5 ден от екскурзията: екскурзия до Баден от екскурзията:-Баден от екскурзията: и Страсбург

Закуска. Отпътуване за Баден – Баден, първият и най – луксозен курорт с лековити минерални извори в Германия, главен град на подобласт Баден. Разглеждат се руините на римска баня, намиращи се на Рьомерплац, при желание може да се опита езплатно минералната вода от извора в богато украсената Тринкхале или да се направи разходка с влакче из курорта. Продължаване за Франция и Страсбург – столица на провинция Елзас, ябълката на раздора между Германия и Франция, минавала в територията ту на едната, ту на другата страна. Пешеходен тур из старата част на Страсбург (UNESCO) – Готическата катедрала Нотр Дам, Замъка на Руан. По желание разходка с корабче по река Ил, приток на р. Рейн до сградата на Европейския парламент и на Съвета на Европа. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6 ден от екскурзията: екскурзия до Гутах - Фрайбург – Колмар

Закуска. Екскурзия до Гутах и посещение на Етнографския музей, в който могат да се видят стари къщи от различни векове, дворове, пълни с домашни животни, дъскорезници и стари занаятчийски машини, задвижвани от водата. Следваща спирка във Фрайбург – вратата към южен Шварцвалд. Това е славно място благодарение на голямата и процъфтяваща университетска общност в града. Централната архитектурна атракция на града е строената през XIII в. Катедрала, но истинският притегателен център на Фрайбург са неговите пълни с живот улици и кафенета. Свободно време за разходка и магазини. Продължаване за Франция и за китното градче Колмар, което се слави с характерната елзаска архитектура на по- старите си квартали и с традициите в производството на вино и елзаската кухня. Посещение на високата над 70 метра готическа катедрала Свети Мартин, Доминиканската църква от 13 век и величествената Францисканска църква с орган и изрисуван дървен таван. Разходка из калдаръмените улички на града и разглеждане на бюргерските къщи от Средновековието и Ренесанса с отлично запазен уникален вид. Акцент в панорамата са Адолфхаус ( 1350), митницата и удивителната къща със стоте глави (1609), поразяваща с фасадата си от човешки лица и маски. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ден от екскурзията: екскурзия до Европа Парк

Закуска. Отпътуване за ЕВРОПА ПАРК. Пристигане и време за забавление в този вълнуващ фантастичен свят за малки и големи, представляващ обединения континент, един от най – посещаваните и един от най – големите увеселителни паркове в Германия с площ от 700 000 m². Повече от 100 атракции и 11 шоу-представления се намират в 15 тематични области, от които 11 с имена на държави от Европа. И така, Европа не е просто място на картата, тя оживява в сърцата на гостите. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

8 ден от екскурзията: Цюрих – Люцерн - Ломбардия

Закуска. Отпътуване за Цюрих – сърцето на Швейцария. Туристическа програма: Кейовете, Банховщрасе – считана за една от най – елегантните улици в цяла Европа, гордостта на нейните жители, църквата Св. Петър с най – големия часовников циферблат в Европа, църквата Фраумюнстер с интересни цветни витражи, Катедралата Гросмюнстер. Продължаване за Люцерн, малко очарователно градче, въплътило представите за Швейцария от приказките, разположено на западния бряг на езерото „Четирите Кантона". Обиколката започва от Площада на лебедите, продължава с покрития дървен мост Капелбрюке с водната кула и Шпойербрюке, с площад Хиршенплац и Монумента на Лъва. Настаняване в хотел в Ломбардия. Нощувка.

9 ден от екскурзията: Верона – Загреб

Закуска. Пристигане във Верона – „Вратата на Италия”. Начало на пешеходната обиколка - площад Бра, свързан с елегантната и живописна улица Мацини, древноримският амфитеатър Арена ди Верона, площад Ербe с колоритния пазар, площад дей Сеньори, къщата на Жулиета. Отпътуване за Хърватска. Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел. Нощувка.

10 ден от екскурзията: Загреб - София

Закуска.. Отпътуване за България. Пристигане в София около 20.00 ч. на втория ден ВЕЛИКДЕН.

 

 

Цената включва:

  • транспорт с автобус категория 3***, 9 нощувки със закуски в хотели 3***, от които 1 – в района на Любляна, 1 – в Залцбург/ околности, 1 – в Нюнберг, 4 – в курортно селище в Шварцвалд, 1 – в Ломбардия, 1 – в Загреб, 4 вечери, водач от агенцията, туристическа програма, всички екскурзии, предвидени по маршрута, мед. застраховка с покритие 10 000 EUR на ЗД „Евроинс“

 

Цената не включва:

  • входните такси за посещаваните обекти по туристическата програма

 

За информация предоставяме следните музейни такси:

  • Фрайбург: Катедралата – вход свободен, кулата – 2 EUR възрастен/ 1 евро ученици; Щутгарт: музея на Мерцедес – дневен билет за деца до 14 г. – безплатно, за групи над 10 ученици 15 г.- 17 г. – 4.00 ЕUR, възрастни – 10 EUR, Гутах – Етнографския музей – 5 EUR – цена за група от ученици до 17 г., доплащане за местен екскурзовод – 2.00 EUR, възрастни – 9 EUR, Страсбург – Катедралата – 4.40 EUR евро възрастни, 2.20 EUR деца (5-18), групи над 20 души – 3.30 EUR, безплатно всяка първа неделя на месеца, платформа на Катедралата – 5 EUR възрастен, 2.50 EUR деца, разходка по р. Ил – 10 EUR, Eвропа парк – 28.00 EUR – цена за ученическа група, Верона - Къщата на Жулиета – 6.00 EUR – възрастни, 4.50 EUR за групи от минимум 20 души, 5.00 EUR – деца, градска такса в хотела в курорта в Шварцвалд – 2.60 EUR на турист на ден /заплаща се директно на рецепция/.

 

Доплащане за:

  • единична стая: общо за целия престой – 395 лв.

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията:

  • 35 туристи

 

Срок за уведомление при недостигнат мин. брой туристи:

  • 7 дни преди началната дата

 

Необходими документи:

  • ксерокопие на лична карта или валиден задграничен паспорт (предоставя се при внасянето на 2-ра и 3-та вноска), за деца под 18 г. - нотариално заварена декларация - съгласие за пътуване в чужбина, заверена от двамата родители (представя се при внасянето на 2-ра и 3-та вноска), няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни

 

Начин на плащане:

  • I – ва вноска депозит – 200 лв. до 29.11.2017 г., II – ра вноска – 400 лв. до 10.02.2018 г., доплащане – до 09.03.2018 г.

 

Застраховка „Отказ от пътуване“:

  • предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, невъзможност за пътуване или прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

СОЛЕЙ ВОАЯЖ БЪЛГАРИЯ

Варна, 9000

ул. Дръзки 5

Моб: +359 878 62 26 10

Тел/Факс: +359 52 717 029

Ел.поща:  info@soleil.bg

  soleil.bg

Facebook: https://www.facebook.com/soleil.voyage.bulgarie

 

Екскурзия до Словения | Екскурзия до Австрия | Екскурзия до Германия | Екскурзия до Франция | Екскурзия до Швейцария | Екскурзия до Италия | Екскурзия до Хърватия | Екскурзия до Любляна | Екскурзия до Залцбург | Екскурзия до Мюнхен | Екскурзия до Нюрнберг | Екскурзия до Хайделберг | Екскурзия до Щутгарт | Екскурзия до Страсбург | Екскурзия до Баден-Баден | Екскурзия до Гутах | Екскурзия до Фрайбург | Екскурзия до Колмар | Екскурзия до Европа Парк | Екскурзия до Цюрих | Екскурзия до Люцерн | Екскурзия до Верона | Екскурзия до Загреб | Екскурзия с автобус

*  Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в нашите офиси!.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.
РАЗБРАХ
×

Политика за бисквитките: soleil.bg

За да работи този сайт както трябва, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.

Какво представляват "бисквитките" (cookies)?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запаметява вашите действия и предпочитания (като например потребителско име, език, размер на шрифта и други настройки за показване) за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта или преминавате от една страница към друга.

"Бисквитките" се използват за много цели – да се запомнят предпочитанията и настройките Ви за изглед, шрифт, език на сайта, да Ви бъдат предлагани релевантни на Вашите интереси реклами, за водене на статистика на посещенията на дадена страница, сайтът да Ви "запомни", че сте логнати и др.

Уебсайтовете често събират информация за начина, по който потребителите взаимодействат с тях - това може да включва страниците, които хората посещават най-често, дали получават съобщения за грешка от някои от тях, как навигират в сайта и др. На база анализа на тази информация се предприемат действия за подобряване на услугите и работата на сайтовете с цел приятно и безпроблемно ползване от потребителите.

По какъв начин използваме бисквитките?

soleil.bg използва Google Analytics, аналитична уеб услуга, предоставяна от трета страна (компанията Google). Google инсталира аналитични бисквитки за да ни помогне да анализираме използването на този Уебсайт. Информацията, генерирана от тези бисквитки и свързана с използването на този Уебсайт, ще бъде изпратена от Вашия браузър на Google и запазена на сървъри в САЩ и други страни. Google ще използва тази информация от наше име с цел оценка на използването на този Уебсайт, съставяне на доклади за дейностите в Уебсайта и предоставяне на други услуги, свързани с дейностите в Уебсайта и използването на интернет. IP адресът, получен чрез Google Analytics, няма да се свързва с други данни, притежавани от Google. Можете да спрете или блокирате Google бисквитките, като изберете съответните настройки на Вашия браузър. Ако го направите, е възможно да нямате достъп до всички функции на този Сайт.

Google може да предаде информацията и на трети страни, когато законът го изисква, или когато те обработват информация от името на Google. Google няма да свърже вашия IP адрес с други данни, притежавани от компанията.
Можете да откажете използването на "бисквитки", като изберете съответните настройки на вашия браузър, но имайте предвид, че ако направите това, може да не сте в състояние да използвате всички функции на този уебсайт. Използвайки уебсайта, вие давате съгласието си за обработването на данни за вас от Google по начина и за целите, изложени по-горе.

Можете да свалите и инсталирате приложението за блокиране на Google Analytics от тази връзка: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Също така, услуги като Youtube, Facebook, Twitter и Flickr, които използваме за вмъкнато съдържание (видео и снимки), създават свои бисквитки.

Видове бисквитки:

"Сесийни" бисквитки (Session Cookies)

Сесийните бисквитки позволяват да бъдете разпознати по време на еднократно посещение на уебсайта, така че направените персонализации или промени по всяка страница да бъдат запомнени в други страници от сайта. Сесийните бисквитки са временни и тяхното действие приключва, когато затворите браузъра или излезете от сайта.

Постоянни бисквитки (Persistent Cookies)

Постоянните бисквитки остават запаметени на компютъра Ви за определен период от време след приключване на потребителската Ви сесия на сайта и позволяват предпочитанията и настройките Ви да бъдат "запомнени", когато посетите отново сайта.

Бисквитки на трета страна (Third Party Cookies)

Това са бисквитки за запаметяване на информация за отчитане на ефективността на сайта и рекламите по демографски признак, интереси, продължителност на сесиите и т.н. Този сайт използва Google Analytics, услуга за уеб анализ без да се идентифицират лично отделните посетители., предлагана от Google, Inc. Цялата тази информация се използва от нас само за статистически цели и за разпознаване на грешни линкове или програмни грешки. Разкриване на информация на трети лица не се извършва. Бисквитките не се използват за цели, различни от посочените тук.

Как да контролирате бисквитките

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитки когато пожелаете – за повече информация вижте aboutcookies.org.Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на вашия компютър, а също така можете да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате даден сайт, а освен това е възможно някои услуги и функции да не работят.

Бисквитки които ползваме

КомпанияБисквитка на трета странаИме на бисквиткаТипОписание
GoogleДа__utma, __utmb, __utmzПостояннаGoogle analytics
GoogleДа__utmcСесийнаGoogle analytics
GoogleДаVISITOR_INFO1_LIVEПостояннаYouTube
GoogleДаGEO, use_hitbox, recently_watched_video_id_listСесийнаYouTube
FacebookДаdatr, act, presence, p, fr, lu, c_user, s, cs, csm, c_user ПостояннаСъздават се от Facebook, ако са използвани плагини като бутон "Харесай", "Сподели" и други сервиси на Facebook. По-подробна информация на Facebook.com
GoogleДаPREF, NID, APISID, HSID, SAPISID, SID, SSIDПостояннаСъздават се от Google, ако в сайта са използвани социални плагини като "Google+", "YouTube" видео плейър и други сервиси на Google. По-подробна информация на Google
kiwiНеPHPSESSIDСесийнаОписание

Затваряйки уведомлението или продължайки взаимодействието си с този сайт, Вие се съгласявате с използването от нас на бисквитки.

СЪГЛАСЕН СЪМ БЕЗ БИСКВИТКИ